Welkom bij Angeli Custodes

Angeli Custodes in Raalte kent een rijke historie. Het mooie, sfeervolle gebouw biedt al acht decennia onderdak aan mensen. Eerst als ziekenhuis en tot aan de eeuwwisseling, als klooster-bejaardenoord. De Zusters van Liefde, die jarenlang in het ziekenhuis werkten vanuit barmhartigheid, eenvoud en gastvrijheid wonen vandaag de dag samen met andere senioren in het woonzorg- en verpleegcentrum.

Het gedachtengoed van de ‘liefdewerkers’ is nog altijd levendig. Persoonlijke aandacht en zorg staan centraal. Het pand, met haar prachtige tuin en originele kapel, ademt bovendien het bijzondere gevoel van rust, bezinning en gastvrijheid uit.

Binnen Angeli Custodes is Residentie Alleliefs gevestigd. De kamers van Alleliefs zijn sfeervol ingericht. U kunt gebruik maken van deze kamers als u, bijvoorbeeld na een ziekte of een operatie, in rust wilt herstellen. De overgang van het ziekenhuis naar huis kansoms groot zijn. Vooral als u nog behoefte heeft aan zorg en u daarvoor niet direct kunt terugvallen op familie of andere hulp.

Alleliefs is een plek waar gasten met verschillende wensen en hulpvragen kortdurend, middellang en langdurig kunnen verblijven. Individueel maatwerk staat voorop, maar u kunt ook gebruik maken van diverse arrangementen. Het hele jaar door worden bezinningsarrangementen aangeboden, zoals met Kerstmis en Pasen.

Bezinning

Tijdelijk verblijven of logeren in Alleliefs is bijzonder vanwege de sfeer, de rust en de persoonlijke aandacht en zorg. Uniek is de ruimte voor bezinning en de aandacht voor uw levensverhaal. In onze filosofie staat luisteren centraal. Niet alleen met onze oren, maar vooral met ons hart. Door open te staan, de tijd te nemen en nieuwsgierig te zijn.

Wilt u begeleiding bij levens- of zingevingsvragen? Dan ondersteunen wij u graag. In een persoonlijk gesprek bepalen we samen op welke wijze we uw verblijf in Residentie Alleliefs nóg specialer kunnen maken.

Meer informatie

www.residentiealleliefs.nl

 

Residentie Alleliefs

Burgemeester Kerssemakersstraat 46
8101 AP Raalte

T: 0572 744 010
E: info@residentiealleliefs.nl
W: www.residentiealleliefs.nl

Atlas van Zorg & Vakantie

Online wegwijzer in de wereld van aangepaste vakanties, ontspanning en herstel in binnen- en buitenland.

Over Atlas van Zorg & Vakantie

Contact

Vermelding op de site?

Dat kan vanaf € 64,- per jaar. Bekijk hier de publicatie-mogelijkheden

De Atlas van Zorg & Vakantie is een onderdeel van de
Atlas van Zorg & Hulp

 

Atlas van Zorg & Vakantie

 

© 2013-2019 Alle rechten voorbehouden.