Zorghotel

Een zorghotel is vergelijkbaar met een doorgaans hotel en beschikt over appartementen of kamers voor alle vormen van kort verblijf met zorg. De belangrijkste kenmerken van een zorghotel zijn:

  • Kortdurend en tijdelijk verblijf
  • 24 uurs dienstverlening én zorgverlening
  • Hotelachtige setting

Er zijn verschillende doelgroepen voor wie een zorghotel een goede oplossing kan bieden.

Lees meer

Overzicht Zorghotels in Nederland

Zorghotel Grave
Tolschestraat 2
5363 TC  Velp (NB)

Website
Als u een ingrijpende operatie heeft ondergaan, is het niet altijd mogelijk om thuis te herstellen. Bij Zorghotel Grave krijgt u in een prachtige omgeving de zorg en aandacht die u verdient. Hier kunt u alleen of samen met uw partner onbezorgd verblijven. Zorghotel Grave is gevestigd in het monumentale kloosterpand van Zorgresidentie Velp.

 

Dennenheuvel
Soestdijkerstraatweg 102
1213 XH Hilversum (NH)

Website
Dennenheuvel is een zorginstelling waar we doen waar we goed in zijn: mensen begeleiden bij een actief herstel na een operatie in het ziekenhuis zodat ze weer zelfstandig kunnen leven. Dennenheuvel biedt ook tijdelijke professionele hulp wanneer mantelzorgers de gebruikelijke zorg gedurende een korte periode niet kunnen verlenen.

 

Residentie Alleliefs
Burgermeester Kerssemakersstraat 46
8101 AP Raalte (OV)

Profiel | Website
Residentie Alleliefs in Raalte, biedt verschillende mogelijkheden voor een tijdelijk verblijf met zorg. Anders dan een regulier zorghotel kunt u bij Alleliefs ontspannen in een hotelomgeving, aangevuld met professionele zorg. Alleliefs is gevestigd in het prachtige oude klooster ziekenhuis Angeli Custodes en biedt mogelijkheden voor retraite en bezinning.

Kuur & Herstel Wijk bij Duurstede
Singel 1A
Wijk bij Duurstede (UT)

Profiel | Website
Kuur & Herstel’ is onder meer bestemd voor mensen die na een ziekenhuisopname nog niet direct naar huis kunnen. Bij ons bestaat de mogelijkheid om onder begeleiding van een professioneel team aan een spoedig herstel te werken. Wij bieden u de mogelijkheid om in een comfortabele hotelomgeving te verblijven, voor een periode van één tot zes weken.

 

Atlas van Zorg & Vakantie

Online wegwijzer in de wereld van aangepaste vakanties, ontspanning en herstel in binnen- en buitenland.

Over Atlas van Zorg & Vakantie

Contact

Vermelding op de site?

Dat kan vanaf € 64,- per jaar. Bekijk hier de publicatie-mogelijkheden

De Atlas van Zorg & Vakantie is een onderdeel van de
Atlas van Zorg & Hulp

 

Atlas van Zorg & Vakantie

 

© 2013-2019 Alle rechten voorbehouden.