Vakantie voor twee tot zestien personen middenin de natuur en dichtbij de stad!

Kom tot rust in onze luxe vakantieaccommodatie achterop het erf van de boerderij in het Groene Hart. Geniet van het weidse uitzicht vanuit het huis of terras op de polder met onze Lakenvelder koeien en fruitboomgaard. U kunt barbecueën, tuinieren in de verhoogde moestuin, vissen, varen en wandelen/ fietsen naar een picknickplek. Alle faciliteiten, met uitzondering van het varen, zijn rolstoeltoegankelijk. Verder de natuur of stad in? De boerderij ligt tussen recreatiegebied Hitland (via veerpontje), Krimpenerhout en het Loetbos (TOP toeristisch overstappunt). Neem de fiets of rolstoel mee op de waterbus om Rotterdam, Kinderdijk of Dordrecht te ontdekken. Ook de moeite waard zijn Gouda en zilverstad Schoonhoven. Zin om naar het strand te gaan? In ongeveer drie kwartier bent u in Scheveningen of Hoek van Holland.

Sfeervolle aangepaste accommodatie met zorg en hulpmiddelen

Onze vakantieaccommodatie bestaat uit twee huizen voor elk twee tot acht personen en een grote extra woonkeuken. De ruimtes kunnen aan elkaar geschakeld worden tot zestienpersoonsgroepsaccommodatie. De benedenverdieping is volledig aangepast (brede deuren, drempelvrij, hoog-laag keuken, verhoogd toilet met steunen, open douche, onderrijdbare wastafel, douchestoel, rolstoel, hoog-laagbed). Extra hulpmiddelen en verpleegkundig zorg zijn mogelijk via een zorginstelling. Roken en huisdieren zijn niet toegestaan (m.u.v. hulphond). Wifi, bed- bad en keukenlinnen is aanwezig.

Ouderen, mensen met een geestelijke/ lichamelijke beperking, zorggroepen, families en vriendengroepen zijn van harte welkom voor een weekend, midweek of week!

Kijk voor meer informatie en tarieven op: www.dendikkenboom.nl. Heeft u vragen over de mogelijkheden of beschikbaarheid van de vakantiewoningen? Neem gerust contact met ons op.

Zorgboerderij Den Dikken Boom

IJsseldijk Noord 123
2935 BK Ouderkerk aan den IJssel

T: 0180-682558
E: info@dendikkenboom.nl
W: www.dendikkenboom.nl

Atlas van Zorg & Vakantie

Online wegwijzer in de wereld van aangepaste vakanties, ontspanning en herstel in binnen- en buitenland.

Over Atlas van Zorg & Vakantie

Contact

Vermelding op de site?

Dat kan vanaf € 64,- per jaar. Bekijk hier de publicatie-mogelijkheden

De Atlas van Zorg & Vakantie is een onderdeel van de
Atlas van Zorg & Hulp

 

Atlas van Zorg & Vakantie

 

© 2013-2019 Alle rechten voorbehouden.