Artikelen en events plaatsen

Het is mogelijk om artikelen en events te plaatsen binnen onze nieuwsrubriek en agenda.

Artikelen

Er kunnen artikelen geplaatst worden die te maken hebben met uw organisatie of stichting. Bijvoorbeeld over een actueel onderwerp, aanbiedingen, opening van een nieuwe locatie, een nieuwe samenwerking, een nieuwe aanpak/werkwijze, nieuwe projecten.

Events

Bij Events aanmelden kan gedacht worden aan evenementen, festivals, open dagen, informatiedagen, workshops e.d die vanuit uw organisatie of stichting wordt (mede)georganiseerd.

Advertorial

Het is mogelijk om een advertorial te plaasten binnen de nieuwsbrief en deze wordt ook 1 maand op de homepage gepubliceerd. Een advertorial kent een maximum van 225 tekens en kan - indien gewenst -  geplaatst worden met een foto of logo. Via de titel en/of afbeelding kan er een link geplaats worden naar een artikel binnen de nieuwsrubriek of naar eigen website. 

Bijdrage

De kosten bedragen 50 euro (excl. btw) per geplaatst artikel, event of advertorial. Een  artikel of event wordt ook meegenomen in de eerste volgende Zorghulpatlas nieuwsbrief en wordt gedeeld via sociale media (twitter en facebook). Een combinatie van een artikel/event met een advertorial bedraagt 75,- euro (excl btw). Maakt u gebruik van een Standaard of Pro-registratie dan kunt u gratis 1 advertorial en 4 artikelen/events per kalenderjaar plaatsen.

Publicatieperiode

Een artikel blijft 3 maanden op de website staan en zal daarna worden verwijderd. Een event wordt verwijderd nadat het event heeft plaatsgevonden.

Meer informatie

Voor meer informatie over het plaatsen van artikelen of evenets kunt u contact opnemen via info@atlasvanzorgvakantie.nl of middels het contactformulier

Plaatsing
  • Artikel of event plaatsen zonder standaard of pro-registratie, klik hier voor het aanmeldingsformulier
  • Artikel of event plaatsen met standaard of pro-registratie, stuur dan een mail naar info@atlasvanzorgvakantie met de benodigde informatie

 

 

Atlas van Zorg & Vakantie

Online wegwijzer in de wereld van aangepaste vakanties, ontspanning en herstel in binnen- en buitenland.

Over Atlas van Zorg & Vakantie

Contact

Vermelding op de site?

Dat kan vanaf € 64,- per jaar. Bekijk hier de publicatie-mogelijkheden

De Atlas van Zorg & Vakantie is een onderdeel van de
Atlas van Zorg & Hulp

 

Atlas van Zorg & Vakantie

 

© 2013-2019 Alle rechten voorbehouden.