Registreren

Indien u uw organisatie of initiatief registreert, kunt u gebruik maken van diverse publicatiemogelijkheden.

Bij een basisregistratie krijgt uw organisatie een vermelding binnen de Atlas van Zorg & Vakantie. Kiest u voor een standaard- of pro registratie dan gelden er extra publicatiemogelijkheden. Deze publicaties variëren van een profielpagina, nieuwsbriefvermelding, advertisement, een vermelding binnen de rubriek zorgvakantiewijzer en het plaatsen van artikelen of events binnen de Atlas van Zorg & Hulp tot een advertorial in de nieuwsbrief.

Aan een registratie is een jaarlijkse bijdrage verbonden (zie het schema hieronder)

 

  Basis   
    
Standaard
 
Pro     
 
Bedrijfsnaam vermelding

+

+

+

Naw-gegevens

+

+

+

Link naar website

+

+

+

Logo/foto

+

+

+

Vermelding hoofdpagina binnen rubriek
 

-

+

+

Promotieblok

-

+

+

Vermelding binnen Atlas van Zorg & Hulp

-

+

+

Advertisement (AvZH)

-

+

+

Eenmalige vermelding nieuwsbrief (AvZH)

-

+

+

Profielpagina (AvZH en AvZV)

-

-

+

Events, artikelen plaatsen (AvZH)

-

-

+

Advertorial in de nieuwsbrief (AvZH)

-

-

+

Kortingen op adverteren 20%
 
30%
 
40%
 

Jaarlijkse bijdrage (excl btw)

€ 48,-

€ 96,-

€ 144,-

Registratieformulier

AvZH = Atlas van Zorg & Hulp |  AvZV = Atlas van Zorg & Vakantie

 

Toelichting met voorbeelden

Basisregistratie

Bij een basisregistratie krijgt uw organisatie binnen de Atlas van Zorg & Vakantie een bedrijfsvermelding inclusief naw- of contactgegevens, logo/foto én link naar uw website.

 

Atlas van Zorg & Vakantie

Marconistraat 23
2562 JA Den Haag
www.atlasvanzorgvakantie.nl

 

Standaardregistratie

Bij een Standaardregistratie krijgt uw organisatie een promotieblok met een bedrijfsvermelding inclusief naw- of contactgegevens, logo/foto, link naar uw website én een wervende/introductie tekst van uw organisatie of initiatief. Dit promotieblok wordt geplaatst binnen zowel de Atlas van Zorg & Vakantie (hoofdpagina van betreffende rubriek + subpagina) evenals de rubriek Zorgvakantiewijzer van de Atlas van Zorg & Hulp.

 

Website

Atlas van Zorg & Vakantie

Marconistraat 23 | 2562 JA Den Haag (ZH)

Atlas van Zorg & Vakantie is een online wegwijzer in de wereld van aangepaste vakanties en kuur- en hersteloorden in binnen- en buitenland voor mensen met een chronische ziekte of beperking en senioren.

 

Pro-registratie

Bij een Pro-registratie krijg uw organisatie een promotieblok zoals bij de standaardregistratie. Daarnaast krijgt uw organisatie ook een eigen profielpagina (zowel binnen de Atlas van Zorg & Vakantie evenals de Atlas van Zorg & Hulp) waarin u een uitgebreide beschrijving kunt geven van uw organisatie. Indien gewenst aangevuld met logo, foto's (gallery) en linkjes naar uw website. Tevens wordt uw locatie middels Google Maps helder weergegeven. De Profielpagina is bereikbaar via het promotieblok.

 

Profiel | Website

Atlas van Zorg & Vakantie

Marconistraat 23 | 2562 JA Den Haag (ZH)

Atlas van Zorg & Vakantie is een online wegwijzer in de wereld van aangepaste vakanties en kuur- en hersteloorden in binnen- en buitenland voor mensen met een chronische ziekte of beperking en senioren

 

Advertisement

Een advertisement is onderdeel van een Standaard of Pro registratie. Een advertisement bestaat uit een groot en klein advertentieblok waarin de naam, foto/logo van uw organisatie wordt weergegeven en een korte wervende zin met een link naar uw website. Dit advertentieblok bevindt zich (in een set van maximaal 6) op de rechterzijde van de pagina en wordt gerouleerd binnen de populaire pagina's van Ontwikkeling in de Zorg (zie voorbeeld). Ook wordt deze advertisement (grote versie) bij registratie eenmalig gepubliceerd binnen de Nieuwbrief en 1 maand op de homepage geplaatst.

 

Atlas van Zorg & Vakantie
Online wegwijzer in de wereld van aangepaste vakanties en kuur- en hersteloorden

 

Atlas van Zorg & Vakantie

Online wegwijzer in de wereld van aangepaste vakanties en kuur- en hersteloorden

 

Events en artikelen plaatsen

Bij een Pro registratie is het mogelijk om 4 events en/of artikelen per jaar te plaatsen

  • Events plaatsen: Bij Events aanmelden kan gedacht worden aan evenementen, informatiedagen, seminars, workshops e.d die vanuit uw organisatie of stichting wordt (mede)georganiseerd.

  • Nieuws/artikelen plaatsen: Er kunnen artikelen geplaatst worden die te maken hebben met uw organisatie of stichting. Bijvoorbeeld over een opening van een nieuwe locatie, een nieuwe samenwerking, een nieuwe aanpak of werkwijze of nieuwe projecten e.d.

 

Tekst, foto's, linkjes zelf aanleveren of uitbesteden

  • U kunt de tekst, foto's en linkjes ten behoeve van Promotieblok, Profielpagina en Advertisment (deels) zelf naar wens aanleveren.

  • U kunt de invulling hiervan, gebaseerd op de informatie op uw website, (deels) uitbesteden aan de redactie van de Atlas van Zorg & Hulp.

De invulling van de tekst, foto’s en linkjes worden binnen de lay-out mogelijkheden van de Atlas van Zorg & Hulp geplaatst.

Atlas van Zorg & Vakantie

Online wegwijzer in de wereld van aangepaste vakanties, ontspanning en herstel in binnen- en buitenland.

Over Atlas van Zorg & Vakantie

Contact

Vermelding op de site?

Dat kan vanaf € 64,- per jaar. Bekijk hier de publicatie-mogelijkheden

De Atlas van Zorg & Vakantie is een onderdeel van de
Atlas van Zorg & Hulp

 

Atlas van Zorg & Vakantie

 

© 2013-2019 Alle rechten voorbehouden.