Over de Atlas van Zorg & Vakantie

De Atlas van Zorg & Vakantie is een online wegwijzer op het gebied van aangepaste vakanties, ontspanning en herstel voor mensen met een chronische aandoening of beperking, senioren, mantelzorgers en zorg- en hulpverleners. Hier vind je informatie over rolstoelvriendelijke vakanties al dan niet met zorg en hulpmiddelen, ontspannen dagje(s) uit en kuur- en hersteloorden in binnen- en buitenland.

Zorgeloos genieten, ontspannen of herstellen, dat verdient iedereen! Op vakantie of dagjes er op uit gaan is voor mensen met een chronische ziekte of beperking en senioren maar ook voor mantelzorgers niet altijd vanzelfsprekend. Gelukkig zijn er voor hen uiteenlopende mogelijkheden op het gebied van rolstoelvriendelijke vakanties, kuur- en hersteloorden, maar ook wat betreft het regelen van zorg en hulpmiddelen op locatie of vervangende zorg thuis. Tevens zijn er steeds meer toegankelijke plekken voor minder validen (natuurgebieden, openbare gebouwen, restaurants, festivals etc). 

Het doel van de Atlas van Zorg & Vakantie is ondersteuning te bieden bij het vinden, regelen en organiseren van een passende vakantie, ontspannen dagje(s) uit of kuur- en hersteloord. Deze informatievoorziening is geheel gratis toegankelijk voor de bezoekers. 

De Atlas van Zorg & Vakantie is onderdeel van de Atlas van Zorg & Hulp  en is geïnitieerd door Angelique den Outer

Vermelding of adverteren op de site

Voor uiteenlopende professionals, instellingen, organisaties, stichtingen die binnen de wereld van zorg en welzijn actief zijn, zijn verschillende mogelijkheden om onder de aandacht te komen bij de doelgroep(en). Ook zijn er mogelijkheden om artikelen en/of events te plaatsen.

Meer informatie

 

 

Atlas van Zorg & Vakantie

Online wegwijzer in de wereld van aangepaste vakanties, ontspanning en herstel in binnen- en buitenland.

Over Atlas van Zorg & Vakantie

Contact

Vermelding op de site?

Dat kan vanaf € 64,- per jaar. Bekijk hier de publicatie-mogelijkheden

De Atlas van Zorg & Vakantie is een onderdeel van de
Atlas van Zorg & Hulp

 

Atlas van Zorg & Vakantie

 

© 2013-2019 Alle rechten voorbehouden.