Zeilen voor mensen met een beperking

21-07-2014 15:49

Iedereen moet kunnen zeilen maar je moet dan wel uit je stoel komen. Op Sailability.nl kan je zien wie wij zijn en wat wij doen en wanneer er gezeild gaat worden op de Sailability zeildagen in Uitgeest (op de site komt het te staan onder Zeildagen Uitgeest).

Hieronder zie je de dagen die ZWVU gaan houden. Iedereen die één van de Sailability bootjes wil uitproberen op de open dag is van harte welkom.

Zeildagen 2014DSC 0095 300x199 Sailability

10-17-31 augustus, 14 -28 september, 5 oktober 

Locatie

Jachthaven Zwaansmeerpolder
Lagendijk 41
1911 MT Uitgeest

Kosten

Kosten voor deelname is € 15,- per 90 minuten

Dagindeling

We beginnen om 10.00 uur en hebben dan onze zeilrondes. Elke zeilronde duurt 90 minuten. Er kunnen 2 deelnemers per ronde zeilen.Jouw zeiltijd krijg je, na opgave, van te voren te horen. Mocht je een voorkeurstijd hebben dan kan je dat doorgeven. Je wordt een kwartier voor de zeiltijd verwacht. Als je met de taxi-bus komt geef dan als adres op – lagendijk 41 (bij het restaurant Havenrijk ). Uiteraard ben je de hele dag welkom maar de vrijwilligers van de vereniging kunnen niks anders bieden dan lekker aan de waterkant zitten te genieten (je kan natuurlijk ook in het restaurant gaan zitten) Er is wel een aangepast toilet onder bij het havenkantoor, wel eerst even de sleutel vragen.

Vragen en aanmelden

Kies één of meerdere dagen waarop je wilt zeilen uit  en neem contact op via e-mail: sailability@zwvu.nl of telefonisch via 0251-222380 – 06-14257587. Als je een aantal vragen hebt neem ook gerust eerst contact op. We proberen twee keer per maand te zeilen, op woensdag middag kan er ook gezeild worden op verzoek. Als je, je niet opgeeft voor een zeildag dan is er helaas geen zeilplekje voor jou dus neem wel eerst contact op!

Website

Sailability.nl

 

 

 

Terug

Atlas van Zorg & Vakantie

Online wegwijzer in de wereld van aangepaste vakanties, ontspanning en herstel in binnen- en buitenland.

Over Atlas van Zorg & Vakantie

Contact

Vermelding op de site?

Dat kan vanaf € 64,- per jaar. Bekijk hier de publicatie-mogelijkheden

De Atlas van Zorg & Vakantie is een onderdeel van de
Atlas van Zorg & Hulp

 

Atlas van Zorg & Vakantie

 

© 2013-2019 Alle rechten voorbehouden.