Week van de Toegankelijkheid: Concert Teach Me Tonight & Frank Antens

05-09-2015 13:50

Neem een vriend of vriendin mee naar het aangepaste concert Teach Me Tonight & Frank Antens op zaterdag 26 september 2015. Het concert begint om 14.30 uur en vindt plaats in de Evenementenhal Gorinchem.

SAMEN TE GENIETEN van een concert overdag, dat toegankelijk, bereikbaar en prikkelarm is!

Zie jij jullie al zitten tijdens één van onze concerten? Je kunt thuis nog rusten, voordat je wordt opgehaald door je vriend of vriendin. De locatie en je zitplaats zijn makkelijk te bereiken, alles is ruim en toegankelijk. Er zijn zelfs rolstoelen voor slechtlopenden beschikbaar. Nu zit je heerlijk met een drankje en een petit fourtje in een prettige stoel te luisteren naar fantastische artiesten. Zonder flitsend licht en oorverdovend hard geluid. In de pauze kun je rustig blijven zitten. Na afloop is er een Meet&Greet met de artiesten en een mogelijkheid tot deelname aan een tapasbuffet. Hoef je thuis niet meer te eten. Samen genieten jullie volop van een concert. De volgende dag heb je nog energie.

Op de pagina Programma&Tickets (onder de Programmablokken) en met deze link Artiesten Info - Biografie tref je meer informatie over onze Artiesten aan.

Faciliteiten

Er is bij de concerten geen verpleging (persoonlijke medische assistentie of persoonlijke lichamelijke verzorging) aanwezig. Wel wordt door ons voor EHBO gezorgd. Hulp- en blindegeleidehonden zijn toegestaan. Indien u een extra aanpassing nodig heeft (bijvoorbeeld ringleiding, ADL-assistentie, vervoer vanaf de bushalte), dan kunt u dit aangeven bij aanmelding. Wij zullen ons inspannen deze extra aanpassingen waar mogelijk te realiseren. In voorkomende gevallen kan een vergoeding in onkosten worden gevraagd. In dat geval nemen wij contact met u op.


Locatie

Evenementenhal Gorinchem
Franklinweg 2
4207 HZ Gorinchem
Telefoonnummer: (+31)183 - 680680
www.evenementenhal.nl

Er zijn ruim voldoende parkeerplaatsen voor de ingang van de Evenementenhal Gorinchem. Het is ongeveer 2 minuten lopen vanaf de parkeerplaats naar de ingang. Er zijn rolstoelen op aanvraag beschikbaar voor slechtlopenden. De afstand van de bushalte naar de ingang van de Evenementenhal is ca. 10 minuten lopen. U kunt bij aanmelding in het vak "gewenste" aanpassingen aangeven of u per bus arriveert en of u van daaraf vervoer nodig hebt.

Meer informatie en tickets kopen

 

Terug

Atlas van Zorg & Vakantie

Online wegwijzer in de wereld van aangepaste vakanties, ontspanning en herstel in binnen- en buitenland.

Over Atlas van Zorg & Vakantie

Contact

Vermelding op de site?

Dat kan vanaf € 64,- per jaar. Bekijk hier de publicatie-mogelijkheden

De Atlas van Zorg & Vakantie is een onderdeel van de
Atlas van Zorg & Hulp

 

Atlas van Zorg & Vakantie

 

© 2013-2019 Alle rechten voorbehouden.