Popfestival Huntendwarspop is echt inclusief

27-07-2015 15:02

Popfestivals in de open lucht houden vaak weinig rekening met mensen met een beperking. Popfestival Huntendwarspop vormt hierop een uitzondering. Dit festival, dat plaatsvindt op 15 augustus in het DRU Park te Ulft, laat zien dat het anders kan.

Huntendwarspop wil zoveel mogelijk mensen met een beperking (verstandelijk, psychisch, lichamelijk) in de gelegenheid stellen naar het Achterhoekse popfestival te komen. De inrichting van het festivalterrein zal zo toegankelijk mogelijk worden gemaakt en ook zo dat je met én zonder beperking bij elkaar kunt zijn.

Jan de Vries, directeur van MEE Nederland, heeft zich als speciale fan verbonden aan Huntendwarspop. 'In ons werk bij MEE streven wij naar een samenleving waarin mensen met een beperking in alles mee kunnen doen. Dat is ook het motto van Huntendwarspop. Muziek verbindt, mensen met en zonder beperking. Ook op een groot festival kan dat.  Ik hoop dat  andere festivals en concerten het voorbeeld van Huntendwarspop volgen.'

 

Goedkopere entreekaarten

Bovendien wordt het financieel aantrekkelijk gemaakt voor mensen met een beperking. Ze kunnen individueel of met een groep kaarten bestellen tegen een lager tarief. De verlaagde entree geldt ook voor begeleiders die meekomen. Het programma is er ondertussen niet minder om. UB40, Within Temptation, Typhoon, Novastar en andere grote namen zijn inmiddels vastgelegd.

Voor meer informatie en voor het bestellen van kaarten ga naarwww.huntendwarspop.nl

 

Bron: MEE

 

 

Terug

Atlas van Zorg & Vakantie

Online wegwijzer in de wereld van aangepaste vakanties, ontspanning en herstel in binnen- en buitenland.

Over Atlas van Zorg & Vakantie

Contact

Vermelding op de site?

Dat kan vanaf € 64,- per jaar. Bekijk hier de publicatie-mogelijkheden

De Atlas van Zorg & Vakantie is een onderdeel van de
Atlas van Zorg & Hulp

 

Atlas van Zorg & Vakantie

 

© 2013-2019 Alle rechten voorbehouden.