Nieuwtjes boerderij Den Dikken Boom

02-04-2015 16:22

Voorjaar in de stal en gezellige drukte vakantieaccommodatie
Op 22 maart is er weer een kalfje geboren; Corneeltje 1; dochter van Corneeltje en Jonkheer Ros v/d Tolakker. Vannacht zijn de eerste twee lammetjes geboren, moeder en kinderen maken het goed. Verder zijn de tuinmeubelen geplaatst en terrassen weer in gebruik genomen, de tuin en het land bemest en bloeien de eerste bloemen. Wij zijn helemaal klaar voor een nieuw zomerseizoen. Het voorjaar en deze zomer lopen al lekker vol qua boekingen, we mogen zelfs een bruidspaar ontvangen! Er is nog wat ruimte: Boeken binnen 6 weken = 20% last-minute korting!

Groei dagbesteding, erkenning meerwaarde zorgboerderijen
Onze activiteitenbegeleidster Ibolya is bevallen van dochter Phi en doet een stapje terug. Ondertussen neemt het aantal cliënten toe. We zijn dan ook erg blij met onze nieuwe vrijwilligers: Wil, Christa, Ede en Bregje. Samen met hen en de ouderen genieten we van het buitenleven op de boerderij. Wist u dat uit onderzoek van het RIVM blijkt dat dagbesteding op een zorgboerderij voor mensen met dementie een toegevoegde waarde heeft ten opzichte van het reguliere aanbod van dagbesteding? Lees meer op de website van het RIVM.

Paasweekendtip: Vleesverkoop tijdens de lammetjesdagen
Lekker stukje Lakenveldervlees eten met de Pasen? Op zaterdag 4 april a.s. verkopen wij diepgevroren Lakenveldervleespakketjes op de lammetjesdagen van Kaasboerderij Hoogerwaard: Diverse stands, workshops, eten & drinken!

 

Moederdagtip: Wandel-pluktocht vanaf Den Dikken Boom
Op zaterdag 9 mei a.s. wordt er vanaf onze boerderij een Moederdag- wandel- pluktocht georganiseerd. In de polder verzamel je een aantal ingrediënten voor een streekproductenlunch met o.a. Lakenveldervlees. Wil je meelopen, plukken en eten? Klik voor meer informatie en aanmelden.

Tot ziens op Den Dikken Boom! Gerrit, Pieta en Brenda Vonk Noordegraaf

Terug

Zorgboerderij Den Dikken Boom

IJsseldijk Noord 123
2935 BK Ouderkerk aan den IJssel

T: 0180-682558
E: info@dendikkenboom.nl
W: www.dendikkenboom.nl

Atlas van Zorg & Vakantie

Online wegwijzer in de wereld van aangepaste vakanties, ontspanning en herstel in binnen- en buitenland.

Over Atlas van Zorg & Vakantie

Contact

Vermelding op de site?

Dat kan vanaf € 64,- per jaar. Bekijk hier de publicatie-mogelijkheden

De Atlas van Zorg & Vakantie is een onderdeel van de
Atlas van Zorg & Hulp

 

Atlas van Zorg & Vakantie

 

© 2013-2019 Alle rechten voorbehouden.