BMResort Costa Blanca opent eigen resort

21-07-2015 14:42

Op 1 September gaat BMResort zijn eigen locatie openen. Omdat we verder willen groeien en nog meer service willen bieden hebben we een resort overgenomen met 46 woningen volledig aangepast en van alle luxe voorzien. Woningen met 1 of 2 slaapkamers en zelfs enkele met 3 slaapkamers. Volledig luxe keuken met oven, grote vries- koelkast, vaatwasser en volledig uitgerust. Comfortabel gemeubileerd.

Het complex is volledig vlak en rolstoel en scoot mobiel toegankelijk tot in de woning. Er is een groot aangepast zwembad, een eigen restaurant en gemeenschappelijke ruimte, dakterrassen.

Kortom een prachtig complex voor een ieder die op vakantie wil in een veilige omgeving met mogelijk hulp als daar behoefte aan is of indien men een zware beperking heeft en op vakantie wil met alle zorg en begeleiding die men nodig heeft.
Op deze locatie kunnen we de service bieden aan gasten die permanent willen wonen met service, het aanleunwoning principe zoals in Nederland, lang verblijf van enige maanden, vakantie verblijf voor een ieder met een lichte of zware zorgvraag, gezinnen die op vakantie willen, jongeren met een beperking, dialyse gasten met de service van dialyseren in 1 van de internationale ziekenhuizen in Benidorm, revalidatie verblijf met fysio therapie door NL fysiotherapeuten etc.
De woningen welke beschikbaar zijn voor permanent wonen zijn alle op HUURBASIS, geen koop of erfpacht. U huurt per maand en kan per maand weer opzeggen.

Ook voor groepen zijn er tal van mogelijkheden, informeer naar de aantrekkelijke condities.
Er is een uitgebreid excursie pakket welke men individueel of als groep kan boeken, deze kunnen met een kleine bus, ook geschikt voor rolstoelen of met een grote bus tot 40 personen, tevens ook geschikt voor rolstoelen, uitgevoerd worden.
Op de locatie is 24 uur 7 dagen een vast zorgteam aanwezig, deze zijn nederlands geschoold en ervaren en spreken diverse talen zodat een ieder in zijn eigen taal geholpen kan worden.

Tevens zijn er tal van hulp middelen aanwezig zoals hoog/laag bedden, tilliften, speciale matrassen, douche/toilet stoelen, scootmobiels, rolstoelen, rollators etc. etc.

BMResort Costa Blanca, barrière vrije locaties voor vakantie en permanent wonen.
Voor meer informatie en prijzen mail naar informatie@bmsresort.com
of bel 0229-764344 / +34 965060200

www.bmresorts.com

 

Terug

Atlas van Zorg & Vakantie

Online wegwijzer in de wereld van aangepaste vakanties, ontspanning en herstel in binnen- en buitenland.

Over Atlas van Zorg & Vakantie

Contact

Vermelding op de site?

Dat kan vanaf € 64,- per jaar. Bekijk hier de publicatie-mogelijkheden

De Atlas van Zorg & Vakantie is een onderdeel van de
Atlas van Zorg & Hulp

 

Atlas van Zorg & Vakantie

 

© 2013-2019 Alle rechten voorbehouden.