Overdekt kamperen en toch in de natuur!

Onze bijzondere camping vind je aan de rand van Lutjebroek, op een paar kilometer van het historische Enkhuizen. Bijna alles is hier per boot te bereiken en maakt dit stukje West-Friesland uniek en nog on-ontdekt. Door zijn kleinschaligheid is de locatie zeer geschikt voor groepen die een prikkelarme omgeving zoeken, en toch niet afgelegen willen zijn.

Onze safaritenten zijn compleet ingericht met ieder een eigen badkamer en keukentje, en natuurlijk goede bedden. Voor een avontuur op het water is er een groot kampeervlot. Deze is rolstoel toegankelijk, overdekt, en makkelijk te besturen (geen vaarbewijs nodig). Uitgerust voor meerdaagse vaartochten onder alle weersomstandigheden.

Op de camping zelf vind je naast de 5 safaritenten veel voorzieningen zodat het eigenlijk niet nodig is om je vertier buiten de camping te zoeken. Je tovert de heerlijkste gerechten uit de authentieke steenoven of grote Amerikaanse BBQ. Voor ontspanning maak je gebruik van de jacuzzi, tafeltennis, poolbiljart, kano's of je organiseert een disco in de grote bedoeïenentent. Deze tent verander je in een paar seconden in een bioscoop door middel van de beamer. Maak van het hele terrein een spannend spel met onze laserpistolen. Of ga survivallen op het buitenterrein met vlotten bouwen en opdrachten volbrengen, al dan niet in competitie verband.

Heeft u vragen over de mogelijkheden of beschikbaarheid?  Neem dan gerust contact op via 06 51351342 of info@grootewijzend.nl
 

Groote Wijzend

 

Wijzend 8
1614 MD Lutjebroek

T: 06 51351342
E:  info@grootewijzend.nl 
W: www.grootewijzend.nl

Atlas van Zorg & Vakantie

Online wegwijzer in de wereld van aangepaste vakanties, ontspanning en herstel in binnen- en buitenland.

Over Atlas van Zorg & Vakantie

Contact

Vermelding op de site?

Dat kan vanaf € 64,- per jaar. Bekijk hier de publicatie-mogelijkheden

De Atlas van Zorg & Vakantie is een onderdeel van de
Atlas van Zorg & Hulp

© 2013-2019 Alle rechten voorbehouden.